Zaterdagmiddag zijn de prijzen uitgereikte voor de eerste editie van “Blökske Um Nederweert“. Alle winnaars ontvingen uit handen van Karin Wering van ToyPro een mooie doos Lego en een goodiebag. Bas Poels overhandigde namens de organisatie Rein, Koen en Wiktoria een wisselbeker, die ze bij hun bouwwerk mogen neerzetten. Wilchry Roost (Dutchbricks en organisatie) had voor alle winnaars nog 2 vrijkaartjes voor de Legotentoonstelling die hopelijk in juli gaat plaatsvinden in de Pinnenhof in Nederweert.

Prijsuitreiking Blökske Um

De winnaars van de eerste editie van Blökske um zijn: (aantal prijzen afhankelijk van aantal deelnemers in betreffende categorie):

1e prijs categorie 0-4: Rein van Ekerschot (Alda Creatief)

1e prijs categorie (5-8): Koen Rietjens (Durlinger)
2e prijs categorie (5-8): Nils Kuepers (Bath&Living)
3e prijs categorie (5-8): Sebas Besieux (Carool)

1e prijs categorie (9-12): Wiktoria Bobrzak (Bath&Living)
2e prijs categorie (9-12): Broers van de Houtmolen (Pets & Co)

Tenslotte was er nog een eervolle vermelding voor Willem en Teun van de Laar (ViaDal) De twee broers werden geroemd vanwege hun speciale bouwtechniek. Zij mogen een lekkere ijs gaan eten bij Florence.

Blökske Um Nederweert
Van
 zaterdag 8 t/m maandag 24 mei waren er in de diverse etalages in Nederweert prachtige Lego bouwwerken te bewonderen. Ruim 70 bouwers in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar hadden wekenlang thuis gebouwd aan een eigen creatie. Dankzij ruim 30 ondernemers kan iedereen al dit moois van dichtbij bekijken. Tot en met maandag 24 mei staan alle bouwwerken nog in de etalages. Geniet er dus nog even van! In de loop van volgende week zullen de winnaars van de zoekopdracht bekend worden gemaakt.