Maar liefst 50 Legobouwers in alle leeftijden hebben zich gemeld voor de allereerste Legoactiviteit van de gemeente Nederweert: “Blökske um”.

Blökske um

Vanaf zaterdag 8 mei t/m maandag 24 mei zullen bij een groot aantal ondernemers (met dank aan de OVN) in Nederweert de bouwwerken te bewonderen zijn.

Mijn bouwtalent!
Een deskundige jury zal alle bouwwerken bekijken die als thema hebben: “Mijn bouwtalent!”. Op 22 mei worden de winnaars bekend gemaakt. Ook maakt iedereen die het “Blökske um” loopt en de juiste mini figures weet te vinden, kans op een mooie prijs.

Prijzen
Alle prijzen worden gesponsord door ToyPro, de internationale Legowebshop die gevestigd is op de Pannenweg in Nederweert. “Via Facebook, Instagram en Nederweert24 en Jeugd24 houden we je op de hoogte”, zo schrijft de organisatie bestaande uit Devin van Nieuwenhoven, Paul Janssen, Sanne Driessen, Wilchry Roost en Bas Poels.

Voor meer informatie of aanmelden: legonederweert@gmail.com.