MEOS handbal wil de allerjongste jeugd op een leuke en speelse manier kennis laten maken met handbal, het ienieMINI Handbal.

ienieMINI Handbal

“Wij bieden in april t/m juni een reeks van 10 trainingen aan voor 4-5-6 jarigen. De trainingen worden buiten gegeven op woensdag van 17.00 tot 17.45 uur. Het adres is Schoordijk 2, 6031 SJ Nederweert. In de meivakantie wordt er niet getraind.

Meedoen
Wil je je zoon/dochter kennis laten maken met handbal, meld hem/haar dan aan voor de kennismakingstraining op 7 april, via mini@meoshandbal.nl. Deze training is gratis en verplicht je tot niets. Is je kind na de kennismakingstraining enthousiast geworden, dan kan hij/zij daarna nog negen trainingen volgen. Je betaalt 28 euro voor deze trainingen.

  • Trainers – Bianca Nouwen en Sanne Kuepers
  • Locatie – Buiten (Schoordijk 2 6031 SJ Nederweert)
  • Dag – Woensdag
  • Tijd – 17.00 – 17.45 uur
  • Aantal trainingen – 10
  • Startdatum – 7 april – Einddatum – 23 juni
  • Prijs € 28

Bijzonderheden – De 1e training is gratis en verplicht je tot niets.  Aanmelden via mini@meoshandbal.nl.