Bouw je graag met Lego en vind je dit ook nog leuk om dit aan anderen te laten zien? Dan is dit je kans! Een aantal Legoliefhebbers uit de gemeente Nederweert is bezig om in mei/juni een bouwwedstrijd te organiseren onder de naam ‘Blökske um’.

Blökske um’

Jij bouwt iets moois en je stalt jouw bouwwerk thuis op de oprit of voor het raam. Het hele dorp heeft daarna 2 weekenden de kans om bij jou thuis langs te komen en te zien wat je hebt gemaakt. Een geweldige kans om jouw bouwskills te showen aan iedereen……… en wie weet win je er ook nog een mooie prijs mee.

Voordat we daadwerkelijk met de organisatie van ‘Blökske um’ aan de slag gaan, willen we polsen of we genoeg Legobouwers bij elkaar kunnen krijgen.

Interesse om mee te doen?
Stuur dan voor maandag 15 maart een mailtje naar legonederweert@gmail.com. Voor eventuele vragen kun je ook terecht op dit emailadres.

Devin van Nieuwenhoven, Paul Janssen, Sanne Driessen, Wilchry Roost en Bas Poels.