Veel kinderen zitten stil en met name de kinderen die aan een binnensport doen kunnen momenteel niet veel doen op het gebied van sport en bewegen. Gelukkig zien verenigingen in gemeente Nederweert de mogelijkheid om iets te betekenen voor deze jeugd! Zaterdag 20 februari organiseren RKSVO, Jong Nederland Ospel en Eindse Boys een beweegactiviteit voor de kinderen uit het dorp.

Carnavalsvakantie

RKSVO en Jong Nederland Ospel hebben de samenwerking gezocht om speciaal voor kinderen van groep 3 t/m 8 van basisschool de Schrank een mooie activiteit te organiseren! Op zaterdag 20 februari vinden van 09.30 – 12.00 uur diverse sport- en beweegspelletjes plaats bij RKSVO. Ook Eindse Boys organiseert op zaterdag 20 februari van 13.30 tot 17.00 uur een middel vol spelplezier voor de leerlingen van basisschop Budschop en basisschool De Tweesprong (groepen 3 t/m 8).

Iedereen is welkom, maar de verenigingen willen wel graag weten hoeveel kinderen er komen. Daarom is aanmelden verplicht via www.sportnederweert.nl.