In samenwerking met Nederweert24 organiseren V.V De Pinmaekers en C.V. De Bengels uit Nederweert, V.V. De Vlikkestaekers uit Ospel, K.V. De Piekukes uit Nederweert-Eind en V.V. de Losböl uit Leveroy op zaterdag 6 februari 2021 een gezamenlijke vastelaovendj-kwis.

Vastelaovendj Saame

Juist in deze coronatijd is het belangrijk dat iedereen een beetje gezelligheid in huis krijgt, even alle zorgen en eenzaamheid vergeten. Alle reden voor de gezamenlijke vastelaovendj verenigingen uit de gemeente Nederweert en Nederweert24 om een gezellige vastelaovendj avond te brengen.

Programma
De livestream start om 19.30 uur met muziek en vanaf 20.00 uur zullen Bas Poels en Paul Koppen de presentatie van de quiz voor hun rekening nemen, met de nodige humor en flauwekul.
Wie weet alles van de vastelaovendj, zowel lokaal als provinciaal? Wie wordt de “groeëte vastelaovendj kampioen” 2021 ?

Optredens
Tijdens de uitzending zijn er diverse optredens, van DZN, Dao Geuns, Celine en Net iets te völ. DZN uit Nederweert is niet meer weg te denken op de diverse podia, en onlangs stonden ze voor de derde maal in de halve finale van het LVK 2021. Dao Geuns, drie neven uit Ospel weten de juiste sfeer te brengen, en Celine uit Nederweert gaf al een optreden tijdens Sjtasiefestatie in Roermond. Net iets te völ, wonnen vorige jaar in Nederweert-Eind het kakelspektakel.

Quiz
Iedereen kan meedoen aan deze gezellige kwis. Vooraf inschrijven is niet nodig en de vragen zullen worden aangeboden via Kahoot, dus download de app en speel thuis gezellig mee. Vanaf 19.30 uur zal de livestream op Nederweert24 te vinden zijn. Het is handig als je een laptop hebt om de livestream te volgen en daarnaast een telefoon om de quiz te maken. Als je de app niet kunt downloaden dan kun je ook via de website van Kahoot meespelen. Om in de vastelaovendj-kwis te komen heb je een game-pin nodig. Deze cijfercode maken we bekend in de livestream.

Prijzen
Natuurlijk gaat het bij de vastelaovendj niet om het winnen, maar om de lol en het plezier. Toch valt er tijdens de avond ook nog wat te winnen. Maar liefst 4 x 2 bonteavond kaartjes voor één van de bonte avonden van 2022 van Nederweert, Ospel, Nederweert-Eind en Leveroy worden door de verenigingen beschikbaar gesteld.

Vastelaovendj in de hoeëskamer
Alle reden om mee te spelen en de tafels en stoelen opzij te schuiven, lekker mee te zingen en te dansen door de huiskamer, maar hou je wel aan de RIVM richtlijnen.