UPDATE: vanwege te weinig aanmeldingen is dit toernooi afgelast.

Het amateurvoetbal in het land ligt natuurlijk al een tijdje stil, dat is niet anders dan in Nederweert. Daarom willen we weer een leuk Fifa toernooi organiseren.

Fifa24 toernooi

Het #StayAtHome Fifa24 toernooi vindt aanstaande zondag 14 februari plaats en bied plaats voor jongeren in en rondom Nederweert! Iedereen met een Playstation 4 kan meedoen. Iedereen mag zijn eigen team kiezen en er zal gespeeld worden met de 85-modus, dat houdt in dat elk team evengoed is. Daarnaast is er ook een livestream waar misschien ook jou wedstrijden in getoond kunnen worden, die zullen becommentarieerd worden door een commentator.

Aanmelding
Meld je snel aan in het GoogleDocs document onderaan het bericht, want VOL=VOL! Als je je op tijd hebt ingeschreven krijg je later deze week een link naar het echte inschrijfformulier. Zorg dat je al je gegevens correct invoert! En dan hopen we je zondag 14 februari (virtueel) te zien!

Het FiFa24 toernooi wordt mede mogelijke gemaakt door de Gemeente Nederweert

#StayAtHome #Aandachtvoorelkaar #Leefbaarheid